Siirry suoraan sisältöön

LEHDEN TAITTO: HINTA ALAS AUTOMATISOINNILLA

mies lukee lehteä joka on automaattisesti taitettu

Haluatko laskea lehden taiton hintaa? Nopea.media -palvelulla on mahdollista automatisoida lehden taitto ja luoda verkkolehti tai esimerkiksi sähköinen vuosikertomus.

Perinteisesti lehden taitto on tehty erillisellä taitto-ohjelmalla kuten WordPressillä verkkolehteen tai InDesignilla paperilehteen.

Perinteinen lehden taiton prosessi muodostuu seuraavista vaiheista:

  • Tekstisisällön tuotanto kirjoittajien toimesta
  • Valokuvaus kuvaajien toimesta
  • Sisällön yhdistäminen ja muokkaus taittoon sopivaksi taittajan toimesta paperilehteä varten
  • Taitetun PDF-tiedoston toimittaminen painoon taittoa varten

Tämän lisäksi tehdään erikseen verkkolehti samantyyppisellä prosessilla:

  • Verkkolehden ylläpitäjä laittaa kuva- ja tekstisisällön verkkosivustolle

Lehden taiton hinta on luonnollisesti tämän mukainen, sillä kustannuksia syntyy jokaisesta vaiheesta.


Me olemme kehittäneet Nopea.media -palvelun, jonka avulla lehden taittoprosessia on mahdollista nopeuttaa huomattavasti. Olemme toteuttaneet ratkaisuja, joiden avulla voimme luoda näyttävän näköisen verkkolehden sekä PDF-julkaisun samasta tiedosta. PDF-tiedosto on mahdollista toimittaa painettuna asiakkaille. Toisin sanoen lehden taitto on automatisoitu ja verkkolehden lisäksi saat samalla vaivalla painovalmiin PDF-tiedoston.

Lehden tekemistä varten asiakkaalla on käytössä Nopea.median WordPress-lisäosa, jonka avulla lehtijuttujen julkaisu ja sisällön hallinta on todella helppoa. Järjestelmään syötetään tieto juttu kerrallaan (esimerkiksi toimitusjohtajan katsaus, tilinpäätös, henkilöstöluvut).

Palvelu tarjoaa valmiit taittopohjat sekä verkkolehteä että paperilehteä varten. Tällöin sisällöntuottaja voi itse syöttää tekstisisällön järjestelmään, jolloin järjestelmästä saa automaattisesti muodostettua lehden taiton sekä verkkolehteen että paperilehteen. Sisältöä syötettäessä tai myöhemmin voi valita, haluaako julkaisun ainoastaan jompaankumpaan: verkkolehteen tai paperilehteen. Verkkojulkaisuihin on mahdollista sisällyttää liikkuvaa kuvaa ja graafeja.

Palvelu lisää prosessien tehokkuutta, sillä tällä ratkaisulla saa kasvatettua lukijajoukkoa, kun tavoittaa sekä verkko- että paperilehtien lukijat. Koska sisältö on normaali verkkosivusto, se on helppo jakaa sivu kerrallaan sosiaalisessa mediassa. Eri artikkeleiden lukijamääriä on siis mahdollista seurata tarkasti. Palvelu kehittyy koko ajan, jonka myötä esimerkeistä tulee jatkuvasti näyttävämpiä. Taittomallien valikoima laajenee jatkuvasti ja niitä tehdään myös asiakkaidemme toiveiden mukaan kaikille käyttöön ilman lisäkustannuksia.

Eikä lehden taiton hintakaan päätä huimaa! Palvelu on hinnoiteltu Single, Basic, Pro ja Custom tasoihin. Voit olla meihin suoraan yhteydessä ja pyytää tarkempaa esittelyä, ilmaista kokeilua tai tehdä tilauksen.

Katso täältä, miten edullisesti ratkaisumme on otettavissa käyttöön:


Voit lukea tarkemmin erilaisista ratkaisuista, joita olemme toteuttaneet eri tarkoituksiin: