Siirry suoraan sisältöön

Näkyvyyttä ja asiakkaita digimarkkinoinnilla KH-Print Oy:lle

KH-Print digimarkkinointi

Hakukoneoptimointi on kustannustehokkaimpia tapoja varmistaa yrityksen näkyvyys Googlessa ja oikeiden kohderyhmien hankkiminen verkkosivuille. Olemme aloittaneet hakukoneoptimoinnin KH-Print-painotalon verkkosivuille ja jo parissa kuukaudessa kävijämäärä ja yhteydenotot ovat lähteneet kasvuun.

KH-Print Oy on vuonna 1992 perustettu tekstiilipainotalo. Tämä Hartolassa toimiva perheyritys tekee yli miljoona painoa vuodessa ja on pitkän kokemuksen ja jatkuvan kehitystyön ansiosta yksi Suomen johtavia painotaloja. KH-Print tekee paitojen sekä muiden vaatteiden ja tekstiilien painatukset kaikilla käytössä olevilla painotekniikoilla.

Toteutimme KH-Printille verkkosivu-uudistuksen syksyllä 2021. Sen jälkeen ryhdyimme kehittämään sivujen hakukoneoptimointia. Olemme tähän mennessä keskittyneet optimoimaan yritykselle kaikkein tärkeimpien tuotteiden avainsanoja. Uudet hakukoneoptimoidut sisällöt olemme luoneet muun muassa paitapainolle, t-paita painolle, hupparien painatukselle ja kangaskassin painatukselle.

Kaikkien aihealueiden termejä on noussut vähintään Googlen top 10 -sijalle ja sivuston kävijämäärät ovat nousseet noin 55 %. Teemme hakukoneoptimointia ja seurantaa KH-Printille jatkuvana projektina, jolloin kävijöiden ja yhteydenottojen määrää voidaan kasvattaa jatkuvasti.

Haluatko kehittää oman sivustonne kävijämäärää digimarkkinoinnilla?

Nopea.media on osa Verkkovaraania, joka on täyden palvelun digitoimisto. Verkkovaraanilla teemme niin saavutettavia verkkosivuja, digimarkkinointia, saavutettavuusauditointeja kuin yritysilmeitä. Tutustu Verkkovaraanin palveluihin.