Siirry suoraan sisältöön

Podcast – Kun sisältö kasvaa digistä printtiin

Podcast: Kun sisältö kasvaa digistä printtiin


Tavoitatko asiakkaasi digissä? Pitäisikö verkkosisältöä pystyä julkaisemaan myös kohdennetusti painomateriaalina? Miten vaalit digiajan asiakassuhdetta painojulkaisuilla?

Kaiken digiuupumuksen keskellä painotuotteille on paikkansa: printtijulkaisut tuovat lisäarvoa saajalleen ja osa lukijoista on edelleen helpoin tavoittaa printin kautta. Katso tai kuuntele alla olevasta podcastista Verkkovaraanin toimitusjohtajan Jesse Kivialhon ja Loyalisticin Antti Pietilän ajatuksia siitä, mikä merkitys printillä on digiajan asiakassuhteiden vaalimisessa. 

Nopea.media WordPress-lisäosalla koostat helposti blogeista, artikkeleista, uutisista ja muusta verkkosivuston sisällöstä painettavan julkaisun. Vaikka verkkosisällöt ovatkin vallanneet alaa, osa lukijoista on helpointa tavoittaa painojulkaisulla. Tee kohdennettu painojulkaisu kustannustehokkaasti ja yhtä helposti kuin julkaiset sisältöä verkkosivustolle. Julkaisuun ei tarvita erillistä taitto-ohjelmaa.

Jos et ole vielä tutustunut Nopealehden painettuun versioon, tilaa lehti nyt itsellesi veloituksetta! Vertaile printtilehteä verkossa julkaisemiimme artikkeleihin ja näet, miten sisältö taipuu digistä printtiin.