Siirry suoraan sisältöön

Räätälöity nopea.media-teema Port of Hangolle

Hangon Satamalle räätälöity nopea.media-teema painojulkaisuihin

Toteutimme Port of Hangolle nopea.media-lisäosaan oman teeman, jossa on Port of Hangon graafisen ohjeiston mukaiset värit ja fontit. Yhtiölle räätälöidyn teeman avulla he pystyvät luomaan PDF- ja painettuja tuotteita kuten hinnastoja ja esitteitä suoraan WordPress-sivuiltaan käsin.

Port of Hanko eli Hangon Satama on yksi merkittävimpiä kansainvälisten merikuljetusten solmukohtia Suomessa. Hangon Satamasta on suora yhteys avoimelle Itämerelle ja sen kautta muualle Eurooppaan. Hangon Satama tarjoaa asiakkailleen ympäri vuorokauden palvelua monenlaiselle tavaralle.

Hangon Satama on vanha asiakkaamme, jolle olemme toteuttaneet aiemmin muun muassa asiakirjapohjia sekä uutiskirjepalvelun. Nyt yhtiö halusi hyödyntää nopea.media-palveluamme tyylikkäiden ja brändin mukaisten PDF- ja painettujen julkaisujen toteutukseen.

Nopea.medialla helposti painovalmiita PDF-tiedostoja verkkosisällöstä

Nopea.media on WordPress-lisäosa, joka mahdollistaa painovalmiiden PDF-sivujen ja julkaisujen generoimisen suoraan WordPressin hallintapaneelista. Lisäosa tuo mukanaan tekstieditoriin PDF-lohkot sekä asetukset, joilla artikkelista tai sivusta voi generoida PDF-tiedoston haluamillaan ulkoasusäädöillä. Valitut artikkelit voi helposti kasata painovalmiiksi PDF-julkaisuksi alatunnisteineen ja sisällysluetteloineen.